Nyheder

Vandgymnastik Senior

Info

Holdet er for seniorer, der ønsker en skånsom træning, hvor der også er mulighed for at få pulsen op

Hvor: Vandgymnastikholdet foregår i varmtvandsbassinets dybe ende, hvor voksne kan bunde.

Hvornår: Holdet træner fredag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er for seniorer, der ønsker en skånsom konditions- og styrketræning eller har en skade, der kræver en skånsom træningsform.

Formål: Med Vandgymnastik for seniorer ønsker vi at tilbyde en motionsform, hvor du på skånsom og behagelig vis får styrket dine muskler og led. Målet er at øge din styrke og kondition tilpasset netop dit niveau, samtidig med at du har det hyggeligt og sjovt sammen med de andre på holdet.

Undervisning: Øvelserne er alsidige og simple, så alle kan være med. Du vil opleve klassiske øvelser fra vandgymnastik-verdenen, hvor du følger træneren, som fremviser og forklarer øvelserne. Det foregår i et roligt tempo med fokus på fuld bevægelighed, hvormed dine led og muskler progressivt stimuleres. Derudover laver vi øvelser, der ligner aktiviteter, som du til daglig udfører f.eks. gang. Her vil du opleve at blive udfordret på din kondition, når vi skruer en tand op for intensiteten, så pulsen stiger. I takt med at din form forbedres vil intensiteten blive øget så du får mest muligt ud af din træning.

Der veksles mellem at bruge egen kropsvægt og anvende forskellige AquaFitness redskaber såsom skumvægte, aquaorme og happy flowers. Flere øvelser udføres også ved baren, der er placeret lige under vandoverfladen ved kanten af bassinet.

Hver lektion vil være opbygget af en ramme, der indebærer en grundig og rolig opvarmning til at starte med, en træningsserie med fokus på styrke og/eller kondition og til sidst afslutning med stræk.

Der lægges vægt på at skabe en hyggelig stemning på holdet med rum til socialt samvær.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Å01
Fredag Tid: 15:00 - 15:45
Sted: Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Træner: Catharina Swarts-Nielsen /

Senior Vandgymnastik er for seniorer, som ønsker en skånsom træning, der foregår i varmtvandsbassinet.

Periode: 25.08.2023 - 25.01.2024
Tilmeldte: 5/12
Rabat: 50,00%
Pris: 610 kr. 305 kr.
Tilmeld

Odder Svømmehal/Varmvandsbassin

Fredag
1
2
3
15.00VSe Å01  
15.15 305.-  
15.30  
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer