Nyheder

Voksensvømning - letøvet

Info

Holdet er for dig, der ønsker at forbedre din svømmeteknik og samtidig øge din kondition

Hvor: Voksensvømning – letøvet svømmer i konkurrencebassinet (25 m).

Hvornår: Vi tilbyder undervisning for letøvet mandag aften i 45 min.

Hvem: Holdet er til dig, der gerne vil blive en mere stabil svømmer. Måske har du aldrig rigtig lært at svømme crawl, eller ikke det store kendskab til teknikken i de forskellige stilarter, så er det på dette hold, du kan blive klogere og blive en bedre svømmer.

Formål: Afhængig af dine ønsker og behov er målet, at du bliver en teknisk bedre svømmer i den eller de stilarter, som du ønsker at optimere. Samtidig er formålet også, at du øger din fortrolighed med og i vand, og således har mod på at begive dig ud i alternative øvelser og aktiviteter, som fremmer din vandføling.

Undervisning: På holdet får du svømmeundervisning, der tager udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Du kan selv bestemme, hvilke stilarter og svømmefærdigheder du ønsker, at træneren sætter fokus på. Undervisningen vil således være præget af individuel feedback, men vil ofte også indebærer fælles aktiviteter og samarbejdsøvelser, samt programmer med aktiviteter, der får din puls i vejret.

Der er altid mindst en træner over 18 år.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

v1
Mandag Tid: 20:15 - 21:00
Sted: Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Træner: Kathrine Nonbye Erikstrup /
Holdet er for voksne, der er letøvede svømmere, men som ønsker at forbedre deres teknik i en eller flere stilarter. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Periode: 21.08.2023 - 22.01.2024
Tilmeldte: 13/13
Rabat: 50,00%
Pris: 670 kr. 335 kr.
Tilmeld venteliste

Odder Svømmehal/25 meter bassin Konkurrence

Mandag
1
2
3
4
5
6
20.15   VSLØ v1  
20.30    Venteliste  
20.45     
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer