Nyheder

AquaJogging

Info

AquaJogging er for dig, der ønsker en konditionstræning der både er effektiv og skånsom eller dig, der har brug for genoptræning efter en skade

Hvor: AquaJogging foregår i konkurrencebassinet (25 m)

Hvornår: Holdet træner onsdag eftermiddag i 60 min.

Hvem: Holdet er for voksne (16+), som er vilde med vand og ønsker konditionstræning på en skånsom men sjov måde. Det er for dig, der bliver glad i låget af musik og socialt samvær samtidig med, at du arbejder med og mod vandet.

Formål: Med AquaJogging ønsker vi at tilbyde en motionsform, hvor du på skånsom og behagelig vis får styrket dine muskler og led. Målet er at øge din styrke og kondition tilpasset netop dit niveau, samtidig med at du har det hyggeligt og sjovt sammen med de andre på holdet.

Undervisning: Du vil opleve konditionstræning med øvelser, som især er skånsomme for dine ankler, knæ, hofte og ryg. Derudover laver vi styrkeøvelser primært for stabilitet i overkroppen ved hjælp af moderne AquaFitness-redskaber.

Konditionstræningen er baseret på de samme bevægelser, som når du bevæger dig på land f.eks. løb, gang og spring. Der bruges aquabælter, der muliggør at lave disse løbebevægelser på dybt vand.

Styrketræningen tager udgangspunkt i AquaFitness-øvelser som særligt styrker din core (mave/ryge), men også musklerne i arme og ben. Til styrkeøvelserne bruges f.eks. skumvægte, aquaorme og skumstøvler.

AquaJogging er især velegnet til dig, der er skadet eller har haft en skade, og derfor skal i gang med at genoptræning. Hvis du eksempelvis har en løbeskade, kan du vedligeholde formen ved hjælp af AquaJogging, da bevægelserne minder om løbetræning uden kroppen belastes med stød fra underlaget.

På holdet lægger vi også vægt på at skabe en hyggelig stemning med plads til socialt samvær og snak mellem øvelserne.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

X01
Onsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Træner: Helle Nielsen / Marcus Reinholt Gjelstrup /
Til Aquajogging vil du opleve en konditionstræning som er skånsom for dine ankler, knæ og ryg.
Periode: 23.08.2023 - 24.01.2024
Tilmeldte: 13/13
Rabat: 50,00%
Pris: 725 kr. 363 kr.
Udsolgt

Odder Svømmehal/25 meter bassin Konkurrence

Onsdag
1
2
3
4
5
6
18.00AQJ X01     
18.15Udsolgt     
18.30     
18.45     
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer