Nyheder

AquaFit for gravide

Info

Holdet er for gravide, der ønsker en skånsom træning, hvor du med let til moderat puls får styrket dine led og muskler

Hvor: AquaFit for gravide foregår i varmtvandsbassinets dybe ende, hvor voksne kan bunde.

Hvornår: Holdet træner fredag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er for gravide, der ønsker at holde sig i form under hele graviditeten gennem skånsom konditions- og styrketræning i varmt vand.

Formål: Med AquaFit for gravide tilbyder behagelig og skånsom træning i varmt vand, så gennem graviditeten kan vedligeholde eller øge styrken i dine muskler og led. Målet er fysisk velvære under din graviditet, herunder at opretholde styrke og kondition tilpasset netop dit niveau eller din graviditet.

Undervisning: Øvelserne er alsidige og simple, så alle kan være med. Du vil opleve stabiliserende styrkeøvelser og bækkenbundsøvelser i kombination med klassiske øvelser fra AquaFitness-verdenen, hvor du følger træneren, som fremviser og forklarer øvelserne. Det foregår i et roligt tempo med fokus på fuld bevægelighed, hvormed dine led og muskler progressivt stimuleres. Derudover laver vi øvelser, der ligner aktiviteter, som du til daglig udfører. Med f.eks. gang, løb og hop i vand træner vi kondition ved at skrue op for intensiteten i det omfang, du kan være med.

Der veksles mellem at bruge egen kropsvægt og anvende forskellige AquaFitness redskaber såsom skumvægte, aquaorme og happy flowers. Flere øvelser udføres også ved baren, der er placeret lige under vandoverfladen ved bassinkanten.

Hver lektion vil være opbygget af en ramme, der indebærer en grundig og rolig opvarmning til at starte med, en træningsserie med fokus på styrke og/eller kondition og til sidst afslutning med stræk og afslappende øvelser.

Der lægges vægt på at skabe en hyggelig stemning på holdet med rum til socialt samvær.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

H01
Fredag Tid: 17:15 - 18:00
Sted: Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Træner: Catharina Swarts-Nielsen /
Aquafit for gravide er skånsom træning i den dybe ende af varmtvandsbassinet i 30 min. Vi forbeholder os ret til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Periode: 25.08.2023 - 25.01.2024
Tilmeldte: 14/14
Rabat: 50,00%
Pris: 610 kr. 305 kr.
Tilmeld venteliste

Odder Svømmehal/Varmvandsbassin

Fredag
1
2
3
17.15AQFG H01  
17.30 Venteliste  
17.45  
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer