Nyheder

Søheste -Børn med behov for sæ

Info

Holdet er for børn på 5-12 år (vejledende), som har behov for særlig støtte i svømmeundervisningen


Hvor: Søheste svømmer og leger i 25 m vippebassinets lave og dybe ende.

Hvornår: Søhesteholdet er onsdag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er målrettet børn som er psykisk sårbare, motorisk udfordrede, usikre eller vandskrække, særligt sensitive, har ADHD eller andre udfordringer som gør, at de har behov for ekstra støtte i svømmeundervisningen.

Formål: Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn får den støtte som passer til barnets personlige behov. Det er især vigtigt, at barnet føler sig trygt og inkluderet, og derfor bestræber vi os på at skabe et tæt bånd mellem barn og træner. Målet er at udvikle barnets svømmefærdigheder i det tempo, der passer det enkelte barn.

Undervisning: På søhesteholdet er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi gør således en indsats for, at det enkelte barn får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle deres svømmefærdigheder gennem øvelser som passer til deres personlige niveau og behov.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

O01
Onsdag Tid: 15:30 - 16:15
Sted: Odder Svømmehal, 25 meter legebassin
Træner: Brian Hjelm /
Hjælpetræner: Emma Bay Hornshøj / Herman Mazanti /

Søheste er et hold for børn med behov for ekstra opmærksomhed i alderen 6-12 år. Holdet er en kombination af Store vandhunde og Søløver. Vi svømmer i vippebassinet med mulighed for både at træne på lavt og dybt vand. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Periode: 23.08.2023 - 24.01.2024
Tilmeldte: 12/12
Rabat: 50,00%
Pris: 785 kr. 393 kr.
Udsolgt

Odder Svømmehal/25 meter legebassin

Onsdag
1
2
3
4
5
6
15.30   bøop O01
15.45   Udsolgt
16.00   
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer