Nyheder

Mini Søheste

Info

Holdet er for børn på 3-7 år (vejl.), som har behov for ekstra støtte i vandet

Hvor: Mini Søheste svømmer og leger i den lave ende af varmtvandsbassinet (70 cm dybt).

Hvornår: Søhesteholdet er mandag eftermiddag i 30 min.

Hvem: Holdet er målrettet børn som er psykisk sårbare, motorisk udfordrede, usikre eller vandskrække, særligt sensitive, har ADHD eller andre udfordringer som gør, at de har behov for ekstra støtte i svømmeundervisningen. Der vil altid være to erfarne trænere til undervisningen.

Formål: Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn får den støtte som passer til barnets personlige behov. Det er især vigtigt, at barnet føler sig trygt og inkluderet, og derfor bestræber vi os på at skabe et tæt bånd mellem barn og træner. Målet er at udvikle barnets svømmefærdigheder i det tempo, der passer det enkelte barn.

Undervisning: På søhesteholdet er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi gør således en indsats for, at det enkelte barn får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle deres vand- og svømmefærdigheder gennem øvelser som passer til deres personlige niveau og behov.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

O02
Mandag Tid: 17:30 - 18:00
Sted: Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Træner: Hanne Charlotte Hjelm /
Hjælpetræner: Emma Marx /

Mini Søheste er for børn i 3-7-årsalderen, som har behov for særlig/ekstra støtte og opmærksomhed. Holdets undervisning ligner det vi laver på Vandhundehold, men med ekstra fokus på det enkeltes barn behov. Vi leger i varmtvandsbassinets lave ende. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Periode: 21.08.2023 - 22.01.2024
Tilmeldte: 8/8
Rabat: 50,00%
Pris: 599 kr. 299 kr.
Tilmeld venteliste

Odder Svømmehal/Varmvandsbassin

Mandag
1
2
3
17.30 MiSh O02 
17.45  Venteliste 
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer