NyhederKlubmodul henter siden
AquaAction
AquaAction 6-12 år | C2
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

AquaAction er for børn og unge der ønsker at prøve kræfter med sjove og alternative vandaktiviteter

Hvor: AquaAction har mandag den dybe ende i 25 m vippebassinet til sjov og leg,mens der onsdag også er adgang til den lave ende.

Hvornår: AquaAction foregår mandag og onsdag eftermiddag i hhv. 45 og 30 min.

Hvem: Holdet er for børn, tweens og teens fra 6-16 år (afhængig af dag), der elsker vand og er stabile svømmere, men ikke (længere) har lyst til bane- eller konkurrencesvømning.

Formål: På AquaAction er det sjove, alternative og udfordrende aktiviteter, som er i centrum. Målet er, at vi på en sjov og legende måde bliver klogere på vandets mange egenskaber. Gennem sjove mere eller mindre organiserede aktiviteter med og i vand bliver du endnu mere fortrolig og nysgerrig på vandet.

Undervisning: Vi sætter fokus på sjov i vand ved at tage banesvømning ud af undervisningen. Således lærer svømmerne færdigheder i vandet gennem alternative vandaktiviteter og leg. Vi underviser f.eks. i livredning og dykning gennem lege, der øver svømmernes evne til samarbejde og øger deres viden om førstehjælp. Vi eksperimenterer med udspring, stunts, stafetter og posteløb. Der vil også tages hensyn til, hvad svømmerne har lyst til at prøve i vandet, men det er ikke et hold, hvor der bare er frileg.


Læs mere

NYT AquaAction hold for børn fra 6 år med adgang til vippebassinet dybe og lave ende.

Startdato
01.11.2023
Slutdato
24.01.2024
Tid/Sted
Onsdag 17:30-18:00 Odder Svømmehal, 25 meter legebassin
Pris
299,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer