NyhederKlubmodul henter siden
Familiehold
L03
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Familieholdet er for jer, der ønsker en fælles familieaktivitet og kvalitetstid sammen

Hvor: Familieholdene har adgang til vippebassin (25 m) og varmtvandsbassin, hvor vipper og rutchebaner tilhørende begge bassiner også er til fri afbenyttelse.

Hvornår: Familieholdene svømmer og leger i 90 min fredag eftermiddag/aften og/eller i 60 min søndag morgen, hvor I kan komme og gå, som I vil.

OBS: Fredag er der først adgang til varmtvandsbassinet kl. 18.00.

Hvem: Holdet er til jer, der ønsker at starte weekenden eller søndagen med en tur i svømmehallen for hele familien. En tur i svømmehallen på jeres præmisser uden undervisning og faste mødetider indenfor den til familieholdet afsatte tid.

Kontingentet er pr. person. Alle i familien, der ønsker at deltage i familiesvømning, skal tilmeldes individuelt og med egen profil.

Formål: Med familieholdet ønsker vi at tilbyde fri leg og svømning for hele familien. Her har I mulighed for at samles og få sjove vandoplevelser sammen. I kan frit vælge om I vil lege, svømme eller noget helt tredje når I er i svømmehallen.

I kan bruge alle svømmeklubbens redskaber og legetøj, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Undervisning: Der er ingen planlagt undervisning til familieholdene, men ønsker du at få inspiration til svømmeteknik eller lærerige lege og øvelser med dit barn, er du velkommen til at spørge den træner, som altid er til stede og fungerer som livredder på holdet.Læs mere

For familien der vil svømme sammen. 25 m vippebassin og varmtvandsbassin er til rådighed i 60 min. Der er trænere, som agerer livreddere på kanten, men ophold i svømmehallen på eget/forældrenes ansvar. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Startdato
27.08.2023
Slutdato
28.01.2024
Tid/Sted
Søndag 09:00-10:00 Odder Svømmehal, 25 meter legebassin Søndag 09:00-10:00 Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Pris
180,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer