NyhederKlubmodul henter siden
Teen - øvede 2.0
TE01
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Holdet er for unge på 14-20 år, der er vild med svømning og vandaktiviteter.

Hvor: Teen-holdet svømmer i 25 m konkurrence-bassin

Hvornår: Teen-holdet svømmer 1 time mandag og onsdag aften

Hvem: Det er for unge (teens) fra 14-20 år (vejl. alder), der er trygge på dybt vand og klar på at blive bedre til svømningens fire stilarter (crawl, rygcrawl, bryst og butterfly).

Du passer også ind på Teen-holdet, hvis du er rykket op fra Hajer (se evt. målsætninger for Hajer)

Det forventes, at du er øvet svømmer og er glad for at svømme baner. Du behøver ikke at mestre alle stilarter, men skal kunne svømme selvstændigt og have kendskab til crawl, rygcrawl og/eller brystsvømning.

Formål: På holdet er der fokus på god og kompetent svømmetræning kombineret med hygge og social samvær. Du får gang i kroppen - både teknisk og konditionsmæssigt samtidig med, at vi hygger og leger i vandet.

Undervisning: Overordnet vil svømningen bestå af programmer, hvor der hver gang vil være fokus på teknik, fart og sjov. Som en del af holdet har du også selv mulighed for at have indflydelse på undervisning. Træneren lytter til, hvad du har af ønsker til program - mere fart/konkurrence, teknisk svømmetræning eller mere hygge/leg - du skal endelig sige til.

Læs mere

Teen er for øvede unge i alderen 14-20 år (vejl. alder), som er oprykket fra Hajer eller bare er vilde med svømning. Holdet svømmer 1 time to gange om ugen. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Startdato
21.08.2023
Slutdato
22.01.2024
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:00 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Pris
377,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer