NyhederKlubmodul henter siden
Motionist
Z02
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Motionistsvømning er for dig, der ønsker et fleksibelt svømmehold, hvor du kan svømme, som det passer dig i et tidsrum på to timer.

Hvor: Motionist holdet svømmer i konkurrencebassinet (25 m).

Hvornår: Vi tilbyder 2 timers motionssvømning ugentligt mandag og/eller onsdag aften, hvor du kan komme og gå som du vil i de to timer. Ønsker du at svømme måde mandag og onsdag skal du tilmelde dig begge dage.

Hvem: Holdet er til dig, der er vild med svømning som motionsform, men på egne præmisser. Det er for voksne motionister (+16 år), der er stabile svømmere og selv vil bestemme hvordan og hvor længe, de svømmer. Samtidig er der mulighed for, at du kan tilmelde dig med din bedste træningsmakker og svømme uforstyrret sammen, da det er den samme gruppe medlemmer, der svømmer på holdet begge dage.

Formål: Det er formålet er at tilbyde en mere fleksibel svømmetræning til dig, der ikke ønsker faste mødetider og planlagt undervisning. Du strukturer således selv din svømning indenfor det tidsrum, holdet har bassinet.

Undervisning: Der er ingen planlagt undervisning til motionistholdet, men ønsker du at få feedback på din svømning eller inspiration til øvelser, er du velkommen til at spørge den træner, som altid er til stede og fungerer som livredder på holdet. 

Læs mere

2 timers ugentlig fri banesvømning for voksne, som ønsker at svømme uden instruktion. Her kan man svømme, når det passer en selv bedst i de angivne tidsrum.

Startdato
21.08.2023
Slutdato
22.01.2024
Tid/Sted
Onsdag 19:00-21:00 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Pris
183,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer