NyhederKlubmodul henter siden
Masters - øvede voksne
VM1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Masters er for dig, der er en stabil svømmer med kendskab til alle stilarter.


Hvor: Masters svømmer i konkurrencebassinet (25 m).

Hvornår: Holdet træner i 60 min hver mandag aften.

Hvem: Holdet er til dig, der er vild med svømning som træningsform på den måde, at der står en træner klar til at tage imod dig med et planlagt program til dagens træning. Der forventes, at du har stort kendskab til svømning, men du behøver ikke have været tidligere konkurrencesvømmer.

Formål: Med Masters er formålet at tilbyde inspirerende og social svømmetræning, der både forbedrer din teknik og din kondition. Vi ønsker at skabe et hyggeligt sammenhold, som man har lyst til at være en del af og hvor der er plads til både intern konkurrence og sjov.

Undervisning: Der vil være 1-2 trænere tilknyttet Masters. De står altid klar med højt humør og et til træningen planlagt program. Du kan forvente at komme rundt om alle stilarter, og har du ikke helt fået styr på teknikken, skal du nok komme i mål her. Undervisningen struktureres så du kan være med på det tekniske og konditionsmæssige niveau, som du befinder dig på, og du vil opleve en god blanding af netop teknik og konditionstræning.

Læs mere
Masters er for voksne, der er øvede svømmere og har kendskab til alle stilarter. Vi forbeholder os rettes til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Startdato
21.08.2023
Slutdato
22.01.2024
Tid/Sted
Mandag 19:15-20:15 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Pris
349,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer