NyhederKlubmodul henter siden
Havfruehold - børn
P02
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Havfrueholdet - børn er for 7-10 årige (vejledende), som vil svømme på en sjov og anderledes måde.

Hvor: Havfrueholdet svømmer i 25 m bassin kaldet konkurrencebassinet, som er 2 m dybt.

Hvornår: Vi tilbyder havfruesvømning for børn mandag eftermiddag i 30 min.

Hvem: Havfrueholdet er for 7-10-årige drenge og piger, som er vilde med bevægelse og leg i vand, men ikke (længere) gider banesvømning og de traditionelle stilarter.

Vær opmærksom på, at det forventes at du i forvejen er tryg i vand, kan begå dig på dybt vand og ikke har udfordringer med at få hovedet under vandet.

Barnet har mulighed for at have en forælder med i vandet til at hjælpe, hvis man aldrig har prøvet at have en havfruehale på. Barnet kan have en hjælper med indtil, at barnet selv kan svømme sikkert med halen. Vi har havfruehaler, som svømmerne låner til undervisningen.

Formål: Det overordnede mål på havfrueholdene er, at svømmerne øger deres tekniske kunnen med havfruehaler (havfruesvømning/fly-bevægelse) og dermed på en sjov og legende måde kan udforske vandet med halen på. Dette opnås f.eks. gennem eventyrlige lege og små koreografier med fokus på at have det sjovt.

Undervisning: På havfrueholdet for børn er der fokus på sjove lege og bevægelser i vand, så barnet kommer til at føle dig som en ægte havfrue. Der laves sjove havfruelege i samarbejde med hinanden med den hensigt at børnene føler sig som en del af et spændende havfrueeventyr, hvor de finder deres indre havfrue/mand frem. Derudover vil det være centralt, at børnene lære de grundlæggende svømmebevægelser med havfruehalen og øver korte sammensætninger af havfrueøvelser.

Børnene vil til nogle træninger blive inddelt i grupper ud fra deres alder og niveau for at sikre, at de får mest muligt ud af undervisningen.


Læs mere
Holdet tager udgangspunkt i havfruebevægelser kombineret med leg og udforskning af vandets muligheder. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Startdato
21.08.2023
Slutdato
22.01.2024
Tid/Sted
Mandag 18:00-18:30 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Pris
299,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer