NyhederKlubmodul henter siden
Småbørn
A08
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Småbørnshold er for børn på 18 mdr. - 3 år med forældre i vandet

Hvor: Småbørnssvømning afholdes i varmtvandsbassinets dybe ende, hvor voksne kan bunde.

Hvornår: Vi har småbørnshold mandag-fredag efter kl. 15. Holdet varer 30 min, og du kan starte på et hold når som helst i løbet af sæsonen, da vi tilrettelægger undervisningen, så alle kan være med.

Hvem: Småbørnssvømning er for børn, fra de er 18 måneder til de fylder 3 år, samt en forælder. Barnet er velkommen som nybegynder eller oprykket fra babysvømning.

Til småbørnssvømning er der én forælder med i vandet. Det forventes, at det kun er den ene forælder, som er med i vandet, der er med i omklædning og svømmehallen generelt, da vi har rigtig mange mennesker gennem omklædningen.

Ønsker I at være to forældre (voksne) med i vandet, skal der tilmeldes en forælder/voksen til Ekstra forælder i vandet på samme tidspunkt.

Formål: På holdet øver vi at gøre børnene selvstændige, ligesom vandtilvænning er i fokus. Målet er, at børnene bliver trygge over såvel som under vandet.

Undervisning: Der undervises i en hyggelig tone, hvor samvær mellem forælder og barn er i fokus. Sanglege og legeaktiviteter er faste bestanddele i undervisningen, hvor også forskellige øvelser med afsæt i dagens tema indgår. På småbørnsholdene er der ingen brug af fastsiddende hjælpemidler.

Målsætninger &ndash klar til oprykning, når dit barn kan:

Når barnet kan bunde på en vanddybde på 70 cm, kan barnet rykke videre til Vandhunde. Barnet skal kunne være i vandet på 70 cm uden forældre. Derudover kan barnets niveau vurderes ud fra svømningens fire grundfærdigheder (se under).

Bevægelse afsæt fra kant til forælder, afsæt fra forælder til redskab, begyndende fremad-bevægelse (crawl-ben) m. hjælpemiddel
Balance flyde med hjælp fra forælder, stående balance med greb ansigt væk fra forælder
Elementskifte spring fra kant til forælder, selvstændigt kravle langs bassinkanten, evt. op på kanten, kravle op og ned fra større flydemiddel
Vejrtrækning
tryg ved at dykke fra forælder til kant, evt. med frisvømning, puste bobler i vandoverfladen

Hvis du er i tvivl ang. oprykning, kan du søge vejledning hos instruktøren på det hold I senest har gået på, eller kontakte breddeafdelingen. 

Praktiske informationer: Barnet skal have en godkendt badebuks/ble på i vandet. Det er dem med tykke og tætte elastikker ved lår og mave. Spektrum Odder Svømmehal sælger dem af mærket Happy Nappy til 150 kr. (se billede). Her kan du også købe engangsbadeble, hvis I ikke har fået det med. Det anbefales at have engangsble under badebuksen, da det er mest hygiejnisk, hvis uheldet er ude.

 


Der er omklædningsfaciliteter for små børn i både herre- og dameomklædning, og for de små er der ligeledes badefaciliteter i

Læs mere
Børn fra 18 mdr. til de fylder 3 år med en forælder i vandet. Undervisningen foregår i dybe ende af varmtvandsbassinet. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Startdato
24.08.2023
Slutdato
25.01.2024
Tid/Sted
Torsdag 16:30-17:00 Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Pris
357,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer