NyhederKlubmodul henter siden
AquaAction
C1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

AquaAction er for børn og unge der ønsker at prøve kræfter med sjove og alternative vandaktiviteter

Hvor: AquaAction har den dybe ende i 25 m vippebassinet til sjov og leg.

Hvornår: AquaAction foregår mandag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er for børn, tweens og teens fra 8-16 år, der elsker vand og er stabile svømmere, men ikke (længere) har lyst til bane- eller konkurrencesvømning.

Formål: På AquaAction er det sjove, alternative og udfordrende aktiviteter, som er i centrum. Målet er, at vi på en sjov og legende måde bliver klogere på vandets mange egenskaber. Gennem sjove mere eller mindre organiserede aktiviteter med og i vand bliver du endnu mere fortrolig og nysgerrig på vandet.

Undervisning: Vi sætter fokus på sjov i vand ved at tage banesvømning ud af undervisningen. Således lærer svømmerne færdigheder i vandet gennem alternative vandaktiviteter og leg. Vi underviser f.eks. i livredning og dykning gennem lege, der øver svømmernes evne til samarbejde og øger deres viden om førstehjælp. Vi eksperimenterer med udspring, stunts, stafetter og posteløb. Der vil også tages hensyn til, hvad svømmerne har lyst til at prøve i vandet, men det er ikke et hold, hvor der bare er frileg.


Læs mere
AquaAction er for dig, der ikke gider banesvømning, men elsker sjov og leg i vand - eller til dig, som ved siden af et andet hold også ønsker at gå på et hold, hvor der er fokus på sjove og alternative vandaktiviteter. Dvs. du skal have lært at svømme og begå dig på dybt vand, for at være med på holdet.
Startdato
30.01.2023
Slutdato
19.06.2023
Tid/Sted
Mandag 17:15-18:00 Odder Svømmehal, 25 meter legebassin
Pris
165,00 kr.
75% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer