NyhederKlubmodul henter siden
Søheste -Børn med behov for sæ
O01
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Holdet er for børn på 5-12 år (vejledende), som har behov for særlig støtte i svømmeundervisningen


Hvor: Søheste svømmer og leger i 25 m vippebassinets lave og dybe ende.

Hvornår: Søhesteholdet er onsdag eftermiddag i 45 min.

Hvem: Holdet er målrettet børn som er psykisk sårbare, motorisk udfordrede, usikre eller vandskrække, særligt sensitive, har ADHD eller andre udfordringer som gør, at de har behov for ekstra støtte i svømmeundervisningen.

Formål: Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn får den støtte som passer til barnets personlige behov. Det er især vigtigt, at barnet føler sig trygt og inkluderet, og derfor bestræber vi os på at skabe et tæt bånd mellem barn og træner. Målet er at udvikle barnets svømmefærdigheder i det tempo, der passer det enkelte barn.

Undervisning: På søhesteholdet er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi gør således en indsats for, at det enkelte barn får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle deres svømmefærdigheder gennem øvelser som passer til deres personlige niveau og behov.

Læs mere

Søheste er et hold for børn med behov for ekstra opmærksomhed i alderen 6-12 år. Holdet er en kombination af Store vandhunde og Søløver. Vi svømmer i vippebassinet med mulighed for både at træne på lavt og dybt vand. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Startdato
01.02.2023
Slutdato
21.06.2023
Tid/Sted
Onsdag 15:30-16:15 Odder Svømmehal, 25 meter legebassin
Pris
181,00 kr.
75% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer