NyhederKlubmodul henter siden
Klubmesterskab: tilmelding for svømmeskolen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Klubmesterskab for alle i Odder Svømmeklub

Lørdag d. 9. december inviterer vi igen vores medlemmer i svømmeskolen og i konkurrenceafdelingen til Klubmesterskab 2023.


Denne invitation er til alle børn og unge i svømmeskolen, hvis stævne foregår kl. 15.00-17.00 efter konkurrencesvømmernes ordinære stævne. Alle medlemmer fra Småbørn til Hajer er velkomne.

  

For at undgå hedeslag og mere kaos end højstnødvendigt, skal I igen i år tilmelde jer ettidspunkt, hvor I kommer og svømmer. Afhængig af, hvilket tidspunkt du melder dig til, møder du således op omklædt og klar til at svømme fra den lave ende i vippebassinet. Tidspunkterne er som følgende: 

  

Program  

Kl. 14.30 Briefing for hjælpere ved stævnet (diplomskrivere og tidtagere)
Kl. 15.00 Første ryk af svømmere 
Kl. 15.30 Andetryk af svømmere 
Kl. 16.00 Tredje ryk af svømmere 

Kl. 16.30 Sidste ryk afsvømmere 
Kl. 17.00 Alle har svømmet færdig og er klar til at se klubbens konkurrencesvømmere svømme Lucia   

  

Som forældre følger man sit barn hen til kanten, hvor hele vores trænerteam står og tager imod jer. Efterfølgende henvises forældre til tilskuerområderne, så vi har bedst muligt overblik over børnene. 

   

I kan svømme to løb; 25 m fri og 25 m ryg. Hjælpemidler er tilladte, og vi har trænere i vandet til at hjælpe jer. 

  

Alle starter med at svømme 25 fri. Derefter kan dem, der også ønsker svømme 25 ryg, gå til start igen. Når alle i ens tidsrum har svømmet 25 fri, er der tid til alle, der også vil svømme 25 m ryg, inden næste ryk af svømmere møder ind. For at vikan planlægge stævnet bedst muligt, bedes I ved tilmelding vælge, om I vil svømme én af løbene eller dem begge. Afhængig af antal deltagere og løb kan der komme ændringer i programmet. Alle tilmeldte får en infomail med evt. ændringer i ugen op til stævnet.

  

TILMELDING 
Tilmelding er derfor vigtig og sker nemt via eventet her. Vær opmærksom på at krydse det tidspunkt af under tilmelding, du gerne vil svømme. Der kan maks. være 75 svømmere i hvert tidsrum. Husk at tilmelde på barnets profil, og har I flere børn, der ønsker at deltage, skal I tilmelde hvert barn på hver deres profil - ligesom ved holdtilmelding. Tilmeldingsfrist er mandag d. 4. december.
 

    

HJÆLP TIL AFVIKLING AF STÆVNET 

For at afvikle stævnet, har vi brug for hjælp fra jer forældre. Vi ønsker hjælp til tidtagning og til at skrive diplomer. Optimalt er, at du kan hjælpe i hele tidsrummet fra kl. 15.00-17.00, så vi undgår stor udskiftning, men noter også gerne, hvis du kan hjælpe noget at tiden. Særligt tidtagere har vi brug for kan være der i hele tidsrummet.

 

Meld ind ved tilmelding, hvad du kan hjælpe med. Bemærk at der er en kort briefing for hjælpere kl. 14.30.

  

Luciaoptog når du har svømmet 

Efter dit/dine løb modtager du en flot medalje og et diplom med din tid på. Derefter er der dømt julehygge, og alle svømmere modtager lækkerier sponsoreret af Kvickly Odder. Vi håber på stor opbakning til stævnet - både fra børn og forældre, og vi glæder os meget til at tage imod jer til en hyggelig eftermiddag.

 

Som I kan se i programmet, er der Luciaoptog kl. 17.00. Vi håber I har lyst til at blive hængende til det.

  

Spørgsmål 

Tag endelig fat i OS hvis du har spørgsmål til noget i forbindelse med stævnet.

 

De gladeste svømmehilsner 

Odder Svømmeklub

Tilmeldte
92 /400
Tilmeldingsfrist
04.12.2023
Tidspunkt
09.12.2023 kl. 15.00 - 09.12.2023 kl. 17.30
Sted
Spektrum Odder Svømmehal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer