Nye indlæg

Kategorier

Velkommen til Efterårssæsonen 2021 i Odder Svømmeklub

24-08-2021
Vi kan nu endelig byde velkommen til en ny sæson i Odder Svømmeklub, og hvor har vi glædet OS! Især fordi vi kan starte en sæson uden alle corona-reglerne, dog med opmærksomhed på, at virussen stadig er blandt os.

Som med så meget andet, er der også gode ting at tage med sig fra tiden med mange restriktioner. Derfor vil der - sammen med de gængse regler i en svømmehal - være nogle tiltag, som vi opfordrer jer og hinanden til at fortsætte med. Vi håber således, at I vil tage jer tid til at læse mailen igennem, så I er forberedte på masser af klorvand med OS fra mandag d. 23. aug.


For vores alles bedste (og sundhed) opfordrer vi til, at vi fortsat:

  • Spritter hænder v. indgang til svømmehallen
  • Holder afstand til hinanden (1 m)
  • Så vidt muligt undgår kødannelse (vent f.eks. i tørområdet eller i svømmehallen, hvis der er helt fyldt i bruseområdet).
  • Grundig afvaskning inden badetøjet tages på.
  • Ikke efterlader ejendele på bænkene, men tager det med i tasken eller bruger skabene, som igen er til fri afbenyttelse. Husk at spritte af og en 20’er for at låse skabet.
  • Ikke løber i svømmehallen.
Ikke går i vandet, før din træner har sagt GO – gælder også voksenholdene!


Forældre i svømmehallen

Ligesom både før og under corona, ønsker vi ikke forældre i hallen, når vi underviser. Under corona har mange børn lært, at de selv kan klæde om, og det vil vi gerne opfordre til, at de fortsætter med. Vi ved, at omklædningsrummene igen bliver en flaskehals. Vi understreger derfor, at det KUN er de nødvendige forældre, som er med i omklædning (og svømmehallen generelt).

Har dit barn brug for din hjælp i omklædningen, hjælper du dit barn igennem og følger ham/hende hen til mødestedet for det hold, han/hun skal svømme på. Der vil være skilte, trænere og hjælpere i hallen til at guide jer. Når trænerne har taget imod børnene, kan du som forælder gå ud af hallen (og handle, løbe/gå en tur, arbejde mv.), mens vi lærer dit barn at blive som en fisk i vandet. Der vil være adgang til fællesrummet (til højre for indgangen) - måske der er kaffe. 😊

Vi kan sagtens forstå, at man kan have behov for at have sin forælder med de første par gange, så I sammen ser, hvor du skal svømme og hvem din træner er. Så det er helt ok! Vi håber dog, at når I som forældre kan se, at det går godt (eller træneren beder jer om, at prøve at gå), så forlader i hallen og henter så børnene igen et par minutter før træningen slutter.
 
Vær opmærksom på, at mødestedet for alle hold i varmtvandsbassinet er udenfor varmtvandsområdet (foran indgang til dame-omkl.). Der er således ingen adgang for forældre, der ikke skal i vandet, inde i varmtvandsområdet. Der er fortsat også kun plads til to babyer + forældre, som klæder om inde i varmtvandsområdet. Før corona tilbød vi mulighed for ”Ekstra forælder i vandet” til baby- og småbørnshold. Vi tager stilling til, hvorvidt det igen giver mening, når vi er kommet i gang med sæsonen.
 
Hvorfor ønsker vi ikke forældre i svømmehallen, mens vi underviser? Fordi det sikrer, at trænerne har børnenes opmærksomhed – og omvendt. Vi oplever nemlig, at trænere og børn er mere koncentrerede, når mor/far ikke sidder på kanten under undervisningen. Det skaber således et bedre læringsmiljø for både svømmere og trænere. Vi inviterer jer til gengæld ind i hallen et par gange i løbet af sæsonen, så I kan følge med i jeres børns svømmeudvikling.


Forældresvømning

Vi har igen fået mulighed for forældresvømning onsdag eftermiddag på et par ledige baner i konkurrencebassinet. Går dit barn til svømning om onsdagen, har du således mulighed for at tilmelde dig svømning i 30 min, mens dit barn svømmer i en af de andre bassiner. Vi har fortsat en del ledige pladser på forældresvømning, så svømmer dit barn om onsdagen og vil du selv have noget ud af ventetiden, så følg linket HER.

Vi kan godt forstå, hvis I sidder og ærgrer jer over, at det kun tilbydes om onsdagen. Det er simpelthen fordi, det er den eneste dag, hvor vi har ledig vand til jer. 😊


Følg med i klubbens arrangementer

Corona-krisen er forhåbentlig ved at være slut, og det betyder også, at vi kan afholde større events igen.

Vi afholder traditionen tro Mini Aqua Camp man-ons i efterårsferien. Svømmere i den relevante aldersgruppe (7-12-årige) får en invitation, når vi åbner for tilmelding.
 
Klubmesterskaberne, hvor alle medlemmer får mulighed for at teste, hvor godt de kan svømme 25 m på maven og/eller på ryggen er i kalenderen d. 12. december 2021.
 
Ellers kan I altid følge med i vores events på Facebooksiden eller her på hjemmesiden.
 

Vi ses!

Så kom vi vist igennem det vigtigste. Tak for at du læste med! Har du spørgsmål, så skriv til undertegnede på kontakt@oddersvoem.dk

Vi ses i løbet af ugen.

På vegne af bestyrelsen og personalet i Odder Svømmeklub
De bedste hilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder