Nye indlæg

Kategorier

Holdanbefaling til forårssæsonen 2021 (F21)

18-12-2020

Ved du, hvilket hold du vil tilmelde dig (dit barn) i den nye sæson?

I denne uge er hjemmekontoret åbnet og tiden er bl.a. blevet brugt på at skrive holdanbefalinger ud til de medlemmer, der går på vores svømmeskolehold. Det vil sige alle børn og unge på hold fra Baby til og Hajer.

Vi anbefaler en holdtype til disse medlemmer, fordi vi ønsker at udfordre svømmerne til det bedst tilpassede niveau. Det er naturligvis svømmernes trænere, som har vurderet, hvilket hold der passer bedst til dit niveau. Det vurderes ud fra deres vandtilvænning / svømmeniveau, deres alder og ud fra evnen til at modtage fælles beskeder. Se mere om vores hold og målsætninger under fanen; Børn og unge. Vælg hvilket hold du ønsker at blive klogere på i fanen til venstre, når du kommer til hold-siden.

Har du ikke modtaget en mail om holdanbefaling? Eller ønsker du uddybning af anbefalingen? Så tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@oddersvoem.dk
 
I løbet af december kan du se sæsonprogrammet for F21. Vi skal lige have de sidste detaljer på plads, før vi offentliggør holdplanen. Vi må jo desværre stadig tage en del COVID-19 hensyn, hvilket bl.a. betyder at vi kommer til at have ca. samme antal pladser som i efterårssæsonen E20.
 
Når holdplanen er klar, kan I planlægge hvilket hold, der passer bedst ind jeres hverdag, så I er klar til tilmelding i januar. I har en uges førsteret sammenlignet med nye medlemmer, men I er ikke sikret en plads på et hold – altså skal I være klar til tilmelding, hvis I ønsker specifikke tidspunkter.

Vi sender en mail til alle nuværende medlemmer, når vi har et konkret tidspunkt for åbning af tilmelding, så hold som altid øje med indbakken (også spam). 😊
 
De bedste jule-hilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder